Nyheter

Topp nyheter.jpg

Håll dig uppdaterad om vad som händer på Timrå gymnasium. Här samlar vi nyheter både från programmen och skolan i sin helhet.

 • Information om upplägg av fjärrundervisning

  den 4 december 2020 Timrå gymnasium ställer om till fjärrundervisning för elever på gymnasieskolans nationella program, från och med 7/12 till och med 18/12. Bakgrunden är en ny rekommendation från Folkhälsomyndigheten och regeringen.
 • Upplägg för en kombination av distans- och närundervisning med start från 25/11 till och med 18/12

  den 23 november 2020 Med anledning av att regeringen har fattat ett beslut som gör det möjligt för gymnasieskolor att kombinera närundervisning med fjärr- eller distansundervisning för att undvika trängsel i skolans lokaler, gör vi på Timrå Gymnasium följande förändringar från och med onsdag 25/11.
 • V.46 – Välkommen till ”Öppet hus”

  den 4 november 2020 Vårt årliga Öppet hus kommer att se annorlunda ut i år. Vecka 46, från måndag till torsdag, är du välkommen att delta i våra informationskvällar uppdelade i pass.
 • Information om v.45 från skolledningen

  den 27 oktober 2020 Vi i skolledningen vill tacka alla elever för er insats under den här distans- och fjärrundervisningsperioden. Vi hör från era lärare samt mentorer att ni har haft bra närvaro och gjort det ni ska på era lektioner, bra jobbat! Vi är glada att kunna säga att V.45 måndag den 2/11 öppnar skolan åter upp, för undervisning på plats i skolans lokaler, efter ert ordinarie schema.
 • Beslut om distansundervisning på Timrå gymnasium, från och med 16/10

  den 15 oktober 2020 Symbol_ information.jpg Timrå gymnasium övergår till fjärr- och distansundervisning från och med den 16 oktober. Beslutet är taget av barn- och utbildningsnämnden i samråd med smittskyddsenheten på Region Västernorrland.
(197 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 13 mars 2017