Nyheter

Topp nyheter.jpg

Håll dig uppdaterad om vad som händer på Timrå gymnasium. Här samlar vi nyheter både från programmen och skolan i sin helhet.

 • Stipendier till avgångselever

  den 16 juni 2020 En tradition kunde viruset inte rubba på: stipendier till elever för goda studieresultat och fina insatser inom särskilda områden som idrott och kultur. Teknikcolleges stipendium finansieras av olika företag i tekniksektorn och delas ut till den eller de elever som bedöms ha det bästa gymnasiearbetet inom teknikämnet.
 • Se webbsänt studentfirande, den 11 juni

  den 11 juni 2020 Startsida Timrå gymnasium.png Idag, 11 juni, är det dags för studentexamen på Timrå gymnasium! En film från studentfirandet kommer att publiceras efter kl. 17.00.
 • Påminnelse inför studenten

  den 8 juni 2020 Alla klasser lämnar skolan klassvis men anhöriga kan inte delta. Detta på grund av att vi måste förhålla oss till rekommendationerna om att hålla social distans, skydda utsatta grupper och undvika större samlingar än 50 personer.
 • Studentavslutning 11 juni - program för avgångsklasserna

  den 18 maj 2020 Studentavslutning.
 • Studenten 2020

  den 29 april 2020 På grund av rådande omständigheter och bestämmelser kommer Studenten 2020 inte genomföras på ett traditionsenligt sätt. Vi som skola följer självklart de riktlinjer och lagar som Regeringen, Folkhälsomyndigheten och Skolverket har satt upp för att minska smittspridningen i samhället. Vi hoppas ändå att vi, trots detta, kan genomföra en så glädjefylld, uppskattad och minnesvärd dag som möjligt för alla våra avgångselever.
(189 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 13 mars 2017