Sociala medier

Dator, e-tjänster och blanketter

Timrå kommun är aktiv i sociala medier så som Facebook, Instagram och Twitter. Här kan du hålla koll på vad som händer i kommunen – i allt från evenemang och nyheter till beslut.

Vi har kommunövergripande konton på Facebook, Instagram och Twitter samt verksamhetsspecifika konton. De kommunövergripande sidorna är för alla våra verksamheter gemensamt.

Facebook

Facebook är ett socialt nätverk, en community, där man kommunicerar med vänner, organisationer, företag eller kommuner. Du måste vara medlem för att kunna följa oss på Facebook. Att gå med är gratis och det gör du på facebook.com

Twitter

Twitter är en mikroblogg där man lämnar ett mycket kortfattat textmeddelande, en nyhet eller något annat man vill förmedla. Via Timrå kommuns twitter kan du följa vad som händer i kommunen.

Följ oss i sociala medier!

Vi använder sociala medier för att kunna kommunicera med dig på ett enkelt och snabbt sätt. Genom våra kanaler i sociala medier kan vi ge dig bättre service. Tänk på följande när du kommunicerar med oss i sociala medier:

Kommentarer och inlägg kan diarieföras

Tänk på att det som skrivs här är en allmän handling och kan hanteras som sådant. Posta inte information som rör en enskild person eller andra känsliga ärenden. 

Sekretessbelagda uppgifter

Vi tar bort inlägg om de innehåller känsliga personuppgifter och/eller sekretessbelagda uppgifter.

Vilka inlägg plockas bort?

Kränkande inlägg, förtal eller personangrepp raderas, liksom olovliga våldsskildringar eller pornografi, uppmaningar till brott och upphovsrättsskyddat material. Vad som sorterar under dessa kategorier är redaktionens uppgift att avgöra. Vi raderar också uppgifter som skyddas av sekretess.

Kommersiell reklam för produkter och företag samt spam och upprepade inlägg plockar vi också bort från kommunens Facebooksida.

Sidan är inte en anslagstavla för föreningar och företag i kommunen. Det är inte heller ett forum för politiska diskussioner.

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 13 december 2017